DÖK és Családi Nap

2019.07.31 14:09

Iskolánkban hosszú évek óta hagyomány június elején a DÖK nap megrendezése . Idén  látványos és légies új játékokkal készültünk, hiszen a cél nem más volt, mint mosolyt csalni a gyermekek – tanév vége felé olykor-olykor már fáradt – arcára. Így hát buborékfocival kedveskedtünk nekik, a FutBallon Kft. rendezésében a műfüves focipályán, Halász Gergő animátor Óriásbuborék-show-val járult hozzá a nap emlékezetessé tételéhez az udvaron. Természetesen az örök sláger, a lufihajtogatás és csillámtetkó sem maradhatott el, ezzel Gyöngyösi Anriett animátor kedveskedett a kicsiknek és nagyobbacskáknak is. Emellett kollégáim lufis és pingponglabdás ügyességi versenyekkel mozgatták meg a csemetéket, valamint szellemi vetélkedő gyanánt a felsősöknek Egy perc és nyersz játékot szerveztünk.

A DÖK nap sokak által várt fénypontja a délutáni családi nap, amikor a szülőket is vendégül látjuk az iskola berkein belül pár órára. A hangulatot az Afrika Másként Alapítvány képviseletében egy afrikai együttes szolgáltatta: táncos-zenés mulatsággal. A látvány magáért beszélt: gyermekek, tanárok, szülők vegyesen álltak össze alkalmi tánccsoporttá – a hangulat leírhatatlan volt.

 

2019.június 7.                                                                                                                          Kemény Zsuzsa

 

—————

Vissza