Köszönet a szülőknek

2020.03.24 21:05

Kedves Szülők!

 

 

Alig egy hete, hogy a koronavírus járvány miatt egy új tantermen kívüli digitális munkarend került bevezetésére. Ez váratlan többlet feladatot rótt pedagógusra, szülőre, gyermekre egyaránt. Szokatlan, nem mindennapi helyzetben kell folyamatosan alkalmazkodni egymás igényeihez.

Ez az új pedagógiai helyzet, az „otthontanulás”, a szülők támogatása nélkül nem valósulhatna meg. Közös munkánk új módszereket, digitális tudást igényelnek. Ezeket a módszereket nem könnyű megismerni, alkalmazni, ezért kitartásra, türelemre, együttműködésre, egymás megértésére, egymás munkájának a megsegítésére igen nagy szükség van. Sem az iskola, sem a családok nem a napi rutin szerint működnek, a kialakult helyzet miatt ez komoly terhelés-növekedést jelent mindenki számára.

 

A Önök támogató, áldozatos munkája nélkülözhetetlen, segítségük nélkül lehetetlen lenne a digitális oktatás megvalósítása.

 

Nagyon szépen köszönjük, hogy fáradtságot nem kímélve segítik gyermekeik tanulását, amely tudjuk, hogy a családoknak komoly terheléssel és áldozatvállalással jár.

 

Tantestületünk odafigyel arra is, hogy a tanulók ne legyenek túlterhelve, hétvégére nem adunk házi feladatot, az maradjon továbbra is a családé, pihenésé.

 

KÖSZÖNJÜK, HOGY OTTHON TARTJÁK GYERMEKEIKET ODAFIGYELVE EZZEL A SAJÁT ÉS MÁSOK EGÉSZSÉGÉRE!

 

Budapest, 2020. március 24.

Iskolavezetőség

 

—————

Vissza