Tájékoztatás a rendkívüli igazgatói értekezleten elhangzottakról

2020.03.15 15:16

Tisztelt Szülők!

A mai napon rendkívüli igazgatói értekezleten vettem részt, ahol a tankerületi igazgató tartott tájékoztatást a rendkívüli helyzetről és a tankerületi döntésekről.

Legfontosabb tudnivalók:

- Az oktatást nem függesztették fel, továbbra is folyamatos, csak a módja változott.

- Kérjük a szülőket, hogy ne hozzák be gyermekeiket az iskolába! Csak nagyon indokolt esetben biztosítjuk a tanulók felügyeletét 6-17 óra között.

- Hétfő (március 16.) 12 óráig kell eljuttatni az ügyeletet kérők névsorát a tankerülethez. Ehhez kértem előzetes felmérést az osztályfőnöktől, hogy a szokásos módon tájékoztassák és nyilatkoztassák a szülőket. Az első két nap még minden intézmény a saját tanulóinak az ügyeletét biztosítja, a továbbiakban valószínűleg összevont ügyelet lesz a kijelölt intézményben/intézményekben.

- Hétfőn (március 16-án) 9-12 óra között vihetik el a tanulók vagy szüleik az iskolában hagyott holmijukat (tanszer, felszerelés, tornazsák, stb.). Aki nem tudja a kijelölt időpontban elvinni, az osztályfőnököt tájékoztassa és egyeztessen másik időpontot!

- Az étkezést központilag mindenkinek lemondták, ezért ezzel kapcsolatban a szülőknek nincs teendője. A visszatérítés/jóváírás a következő befizetésnél intézhető. Az időpontot a későbbieben jelöljük meg. Az ügyeletet igénybe vevő tanulók fóliázott egytál ételt fognak kapni. Az Rendszeres Gyermekvédelmi Kedvezményre jogosult tanulók szülei haladéktalanul tájékoztassák az osztályfőnököket, hogy igénylik-e az étkeztetést! Az első napon az érintett tanulók esetében 12-12:30 között lehet az ebédet  elvinni.

 

Kérem a szülők felelősségteljes döntését és továbbra is az együttműködést!

 

Köszönettel: Gálné Bakos Judit - intézményvezető

 

Budapest, 2020. március 15.

 

 

—————

Vissza