Tantermen kívüli digitális munkarend

2020.03.14 22:40

Tisztelt Szülők!

 

A koronavírus járvány terjedése miatt a Kormány és az EMMI határozatban az iskolákban a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről döntött. Nevezett döntés 2020. március 16-tól (hétfőtől) kerül bevezetésre.

Ezért kérem, hogy a gyermekek 2020. március 16-án, hétfőn már ne jelenjenek meg az intézményünkben. Tájékoztatom Önöket, hogy erről a KRÉTA rendszeren keresztül is kapnak értesítést a szülők, törvényes képviselők.


Tekintettel arra, hogy a fenti intézkedések ellenére is elképzelhető, hogy lesz olyan szülő, törvényes képviselő, aki nem szerez tudomást az intézkedésről, és beküldi gyermekét az intézménybe, ezért intézményünkben lesz olyan személy, aki ezen a napon még el tudja látni a tanulók felügyeletét.
 

Sürgősen fel kell mérnünk, hogy vannak-e olyan gyerekek, akiknek nem tudják a szülők/törvényes képviselők biztosítani a napközbeni – 8-17 óra közötti – felügyeletet, és emiatt kérik ennek intézményi megszervezését. Legkésőbb hétfő (03.16.) 11 óráig jelezzék az osztályfőnököknek, hogy a lenti felhívást figyelembe véve igénylik-e az ügyeletet gyermekeik számára.

Kérjük, hogy csak azon szülők éljenek a felügyelet lehetőségével, akiknek a munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához. 

 

Felhívom a szülők figyelmét arra, hogy kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mint ha otthon lenne a gyermek.

 

Köszönjük megértésüket!

 

Üdvözlettel: Gálné Bakos Judit - intézményvezető

 

—————

Vissza